Charles


Ny kamera

Häromdagen köpte jag mig min första systemkamera, en Canon EOS 1100D blev det. Jag förstår fortfarande knappt hur man använder den men förhoppningsvis ska jag väl kunna lära mig lite innan pyret kommer.


Fredagskväll

Idag är min enda lediga kväll på hela helgen så jag passar på att få lite egen tid då Andreas är med några vänner. Fick besök av lillebror + kompis förut. Han ska åka till Grekland på måndag och va borta i 16 dagar så jag ville gärna träffa honom lite innan. Dock blev det en väldigt liten stund men det är bättre än inget.

Charlsen på balkongen



Idag har vi vart och köpt nät och på torsdag ska vi köpa virke så snart kommer han få vara här ute utan att jag eller Andreas måste vakta honom.

Balkonghäng med mina killar

Har precis ätit lite fruktkvällsmat på balkongen med mina killar. Jag och Charlsen sitter kvar här ute och kyler av oss, våran lägenhet är som en bastu. Så fort vi får tid över (förhoppningsvis nästa vecka) ska vi näta in balkongen så Charles kan vara här ute utan övervakning.


25 års fest för Johanna

I år fyller många av mina kompisar 25, så även jag, och igår var det dags att fira den första 25 åringen. Johanna var först ut. Efter att hon spenderat hela dagen i Strömstad för att få hoppa tandhemshopp som hon fich av oss tjejer i present men tyvärr ej kunde utföra denna dag då vädret inte tillät det var det dags för fest. Vi ui trotsade vädret och satt ute, men någon grillning vågade vi oss inte på. Det var trevligt att träffa alla tjejer, var på tok för längesen jag gjorde det!

Ska strax hem till pappa och äta mat. Charles får också följa med så kan han få va ute lite i deras trädgård, tror han uppskattar det mer än denna varma lägenhet!

RSS 2.0