Plugg

Har stannat kvar i skolan några timmar för att plugga lite, ligger ju lite efter som jag skrev tidigare idag. Dock är jag ganska seg så har tänkt att snart dra mig hemåt för att äta lite gott med min älskling innan han ska iväg på äventyr.

   
Som ni märker, det börjar spåra ut lite här..


Ny vecka

Helgen tillbringades i Borås och det gick väldigt fort, för fort, men trevligt var det!

Nu är det en ny vecka och jag sitter just nu i skolan och väntar på att föreläsningen ska börja. Tänka sig jag är ute i god tid, så god tid att jag till och med hinner skriva ett blogginlägg. Föreläsningen slutar kl.15 men jag har tänkt att stanna kvar i biblioteket och plugga eftersom jag ligger efter med läsningen otroligt mycket.

Hoppas ni får en trevlig dag!

Dagens

På min checklista idag står följande
- Hämta min skena hos tandläkaren
- Följa med älsklingen när han ska vaccinera sig

- Tvätta en maskin
- Plugga
- Baka

Två saker gjorda och ingen idé att spilla mer tid utan lika bra att ta tag i det andra med.
Vi hörs senare
Puss


Inget svin här inte

Idag tog jag mig i kragen och vaccinerade mig mot svininfluensan. Jag har länge funderat fram och tillbaka om jag ska vaccinera mig eller inte, men för några dagar sen kom jag fram till hur jag skulle göra. När jag var inne på internet och läste om biverkningar så blev jag till en början väldigt rädd, men sedan tänkte jag att jag ändå får lita på att Sverige inte skulle tillåta vad som helst. Eller? Valet är svårt, men nu har jag gjort det och nu är det försent att ångra sig.


Stress, städning och nya sängar

Idag har det vart full fart i stort sett hela tiden. Vi vaknade här hemma av att telefonen ringde och det var vår mäklare som hade blivit uppringd av en spekulant som gärna ville se lägenheten idag. Jag satte mig upp i loftsängen och tittade ut i rummet och tänkte "hur fan ska detta gå till!?" så jag försökte om vi inte kunde ha visning i morgon men nej det slutade med att det blev idag. Helt panikslagna och chockade börjar älsklingen och jag att städa. Det hela rullar på och resultatet blev fantastiskt! Så här fint har jag nog inte haft det sen jag flyttade in för lite mer än två år sen..
Mitt i detta städningskaos ringde jag till pappa för att berätta att det var en som skulle komma och titta på lägenheten idag. Då säger han att vi näst intill måste åka och hämta sängarna idag för han hinner inte i morgon. Om jag inte var stressad innan blev jag väldigt stressad då! Men vi hann även fixa det så nu står sängarna på ett säkert ställe och väntar på att få flytta in tillsammans med oss i vår nya lägenhet!
Visningen då, hur gick det med den? Det är lite svårt att svara på då spekulanten först verkade en aning negativ för att sedan bli positiv för att sedan verka mitt emellan och till sist fråga vilket datum man kunde flytta in. Så jaa.. Vi får se helt enkelt. Jag hoppas att mäklaren hör något av spekulanten i morgon så att man slipper gå här och fundera.

Mitt i storstädningen

Svetten lackar, köket och toaletten är klara så nu är det bara hallen och "rummet" kvar. Älsklingen har åkt hem med två stora svarta sopsäckar med kläder och skor till sin mamma. Och precis när jag skrev det slog det mig att jag packat ner ett par skor jag tänkte ha ikväll. Skit också!

Kladdkakans dag

Idag är de kladdkakans dag och självklart måste man då baka en kladdkaka, vilket jag gör precis just nu. Har precis ställt in den i ugnen och om ca 20 minuter är den klar. Ska ta med mig den till tjejerna sen så vi kan smaska på den till filmen :)

Jag följde receptet från Arla. Du hittar det här.


God morgon!

Idag har jag massor, massor att göra.. Har skrivit en hel lång lista på saker som jag måste få gjort idag. Eftersom jag ska ut och äta ikväll så måste allt vara klart innan dess så det är bara att säta fart..

I natt skickade jag in på reflektionsjournal så nu säger jag adjö till den kursen och på tisdag börjar jag en ny! Skolan rullar på i en väldig takt ibland..

Dagens låt


Rädd för ingenting

Mina grannar måste tro att jag är helt knäpp, eller i alla fall väldigt rädd av mig. Så fort någon kommer så hoppar jag till eftersom jag inte sett dem och blir rädd. Nu när jag var nere i tvättstugan höll jag på och krocka med en kille som kom ner för trappan. Eftersom jag inte hade hört eller sett han hoppade jag till, tog mig för bröstet och sa "herregud va jag blev rädd". Allt detta utan att tänka mig för.. Han bara tittade på mig och smålog. Tur att jag snart ska flytta härifrån så jag slipper skämmas! ;)

Gnäll, gäll och ännu mer gnäll

Idag har jag en riktigt dålig dag.. Jag vaknade med huvudvärk, det regnade när jag cyklade till skolan, färgen på hårförlängningen jag beställde stämmer inte och min tvättmaskin har gått sönder! Det sista är så himla typiskt eftersom det står i annonsen att det finns tvättmaskin i lägenheten! Åååh jag blir så trött! Har bara lust att gå och lägga mig och vakna när allting har löst sig!

Sedan har jag inte hunnit skriva om en endaste liten bok ännu så nu måste jag väl snart ta mig i kragen också och göra det. Men först ska jag ta mig nått att äta samt proppa i mig några alvedon så huvudvärken försvinner för gott!

Måndag

Idag har jag strukturerat upp mitt skolarbete lite.. Sammanlagt ska jag skriva om 16 böcker samt min VFU och fältstudier. Jag har delat upp allt så att jag kommer skriva om fem böcker varje dag fram till torsdag då jag "endast" ska skriva om en bok samt VFU:n och fältstudierna. Nu har jag skrivit klart om de fem böckerna jag skulle skriva om idag så nu känner jag mig jätte duktig :)

Jag har även ringt och bokat lokal för bröllopet så nu är det fixat. På onsdag ska vi åka dit och titta hur vi kan möblera och vad som finns och inte finns.
Nu ligger även min lägenhet uppe på hemnet. http://www.hemnet.se/beskrivning/544981 för den som vill titta!

En riktig slö söndag

Idag har jag inte gjort många knop... Skulle ha börjat med min reflektionsjournal, men det blev väl sisådär med det. Jag och älsklingen åkte iaf till hans pappa och bytta däck på bilen så nu kan snön komma när den vill :)
Nu ikväll har jag tittat på filmen Djäulen bär prada, har inte sett den innan så det var kul att se den.

I morgon är det måndag igen och en ny vecka.. Alla dagar kommer väl gå åt till att skriva på min reflektionsjournal. Men jag har faktiskt något att se fram emot på fredag :)


RSS 2.0