Halloween

Solen lyser och det känns inte alls särskilt läskigt, men antagligen blir det desto läskigare ikväll med allt folk som klätt ut sig. Själv ska jag inte klä ut mig utan ska ligga hemma i soffan och titta på film med min älskling. För en gångs skulle var det han som frågade om vi inte kunde ha myskväll och då kunde jag ju inte annat än att säga ja. Så jag fick tacka nej till Halloween festen jag var bjuden på. Men jag är lika glad ändå eftersom jag sparar en hel del pengar och får vara med de personen jag älskar.

Dags för fredagsmys

Hej alla!
Förlåt för min dåliga uppdatering, jag har haft fullt upp med att städa och styla lägenheten inför fotograferingen som har vart idag. I början av nästa vecka skulle annonsen finnas på nätet för att senare hamn i tidningen och tillslut blir det visning. Hoppas det går fort att sälja den! Vill så gårna flytta nu!

Ikväll ska jag ha fredagsmys med två av mina tjejor. Vi ska äta tacos och titta på idol. Det ska bli skoj! Så om en liten stund ska jag knalla ner till stan helt själv i mörkret. Hmm.. tycker att det är lite läskigt itycker jag.. Ska försöka ringa någon och har jag tur kanske det finns någon snäll person som vill hålla mig sällskap. 

I morgon måste jag börja med reflektionsjournalen!


Mitt i pluggandet

Nu har jag snart skrivit hälften av det som ska va klart tills i morgon. Jag arbetar alltid bäst under press, undra varför det är så. Ska snart ringa till älskling och kolla om han kan köpa med sig nått gott hem som vi kan äta. Det får bli utemat två gånger idag för jag har verkligen inte tid att laga mat idag. Tog en pause förut från pluggandet och gjorde fransk manikyr, första gången någonsin så resultatet blev väl sådär.

Imorgon ska jag och morfar till mäklaren och ge han i uppdrag att sälja min lägenhet. Jag vill bli av med den så snabbt som möjligt så jag och älsklingen kan flytta till våran 2,5:a. Det ska bli så underbart!


Inte speciellt sexig

För en liten stund sen satt jag och lästa aftonbladet på nätet då jag hittade en artikel om sexiga namn. Jag kan ju tydligen dra något gmmalt över mig för mitt namn var då inte sexig. Artikeln kan ni hitta här, så kan ni också få ett slag i ansiktet eller inse att det kanske är dags att ni gör något av eran sexighet ;)

Dagen har hittills gått åt till att besöka mormor och morfar samt shopping och lunch med min älskling. Jag fick presentkort av min svärfar när jag fyllde år så detta använde jag till att köpa en nya väska samt ett par skinvantar. Vi hämtade även älsklingens glasögon som han fick sms om igår att de var klara, köpte vinterskor till honom samt köpte födelsedagspresent till svärmor.
Om en liten, liten stund när jag återhämtat krafterna ska jag plugga. Vi har seminarie i skolan i morgon med och jag har inte skrivit klart det jag ska ha med mig tills i morgon så jag får sätta lite fart.


Ännu en dag i skolan

Kom ganska nyss hem från skolan, är dö hungrig men jag orkar inte laga mat just nu.
Idag hade vi seminarium i skolan och det gick väl ganska bra, det kändes så i alla fall. Strax ska jag ta mig i kragen och läsa lite inför nästa seminarium som vi har på torsdag. Frågorna till det seminariet var mycket krångligare än de som var till dagens. Men jag ska väl lyckas få ner något som kan likna ett svar ;)

Dagens låt


Bullar och ny mobil

Idag tog jag lite ledigt från skolan, man får göra så när man går på högskolan och inte har obligatoriska föreläsningar har jag bestämt.. I alla fall om man har tänkt att spendera dagen med något viktigt och det har jag faktiskt för en gång skull gjort. Jag började dagen med att åka till Slätthult och gå en härlig morgonpromenad med min vännina E.G. (Jag har så många vänner på E så får kalla henne E.G). Efter det åkte jag hem och åt en god frukost samt duschade. Sedan lade jag mig på soffan och läste i boken som vi ska ha läst till seminariet i morgon. Efter ca tre timmar kommer älsklingen hem och vi åt lite lunch. Sedan gick han tillbaka till skolan och jag återvände till soffan och min bok. Efter någon timme ringde M och frågade om vi skulle åka ut till Överby och det gjorde vi. Hon lade upp ett par jens och jag tittade efter en jacka, men vi tröttnade snabbt och åkte hemåt med ett stopp på Hemköp där jag hämtade min nya mobil. Allting är på engelska och det finns inte åäö, men det löser sig :)

Nu på kvällen har jag läst klart det sista i boken samt suttit och skrivit inför seminariet i morgon. Då åkte en bullpåse fram för man måste ju faktiskt gotta sig med något när man sitter och skriver tråkiga skolarbeten! Snart ska jag gå och lägga mig tänkte jag, är väldigt trött och sitter och gäspar här framför datorn.


Hittills en seg dag

Usch vad jag har vart seg hittills idag, har snart vart vaken i 6 timmar och inte fått nått gjort känns det som. Snart ska jag iväg till skolan och lämna tillbaka en bok samt kopiera ett kapitel ur en annan bok. Försökt att läsa den danska boken vi ska ha till ett seminarium, men fattar ju ingenting. När jag kommer hem igen ska jag försöka få lite saker gjorde såsom städning och bakning.


Födelsedag och snö

Det är nog inte många gånger det har snöat på min födelsedag, faktum är att jag inte kan minnas någon. Men idag skulle det ske för första gången. Dock har allt regnat bort nu, men i morse när älsklingen väckte mig med frukost på sängen såg jag genom fönstret stora snöflingor dansade ner från himmelen.

Om en liten stund ska jag och mammsen åka till Göteborg (fast först ett stopp på IKEA) på kalas för min kusin. Jag kan tycka det är en lite konstig dag min moster valt att lägga min kusins kalas på, delvis med tanke på att han fyllde år för en månad sen.

Innan färden till Göteborg ska jag få i mig lite mat tänkte jag. Så jag och älsklingen håller just nu på att göra potatisar i ugn samt steker kött. Mums mums! Det är nog bland det godaste jag vet. Ska ha massa massa fetaost till också :)

Riktigt lågt

Ikväll har jag haft väldigt trevligt besök av en underbar vän. Blommor och mat hade hon med sig, det gillar jag ;)
Något som jag däremot inte gillar just nu är Com Hem! Häromdagen ringde de mig och erbjöd mig att bli combo kund och få massa jävla kanaler på köpet. Jag berättade att jag skulle flytta och de sa att det var bara att ta med sig. Såklart trodde jag ju på den glada telefonförsäljaren och svarade ja. Men idag när jag och min vän satt och pratade berättade jag om detta. Hon sa då att hon inte trodde att man kunde ta med sig sina abonemang om man inte skulle flytta till ett nytt Com Hem hus. Jag gick in på deras hemsida för att kolla upp detta och mycket riktigt stämde det. Tittade även upp om vår nya lägenhet låg i ett Com Hem hus och så var inte fallet! Varför är alla telefonförsäljare så himla försäljningskåta!? Tyckte hon allvarligt att det är kul att jag får betala två år på något som jag inte kan använda bara för att hon ska tjäna lite extra pengar!? I så fall kan jag säga "lilla gumman skulle inte tro det!" I morgon ringer jag till Com Hem och då ska de få veta att de lever!

Just nu är jag väldigt arg

Min älskling pluggar just nu upp sina betyg på komvux för att kunna ha möjlighet att söka sig vidare till högskolan. Den här terminen läser han bland annat webbdesign och på den läraren han har i det ämnet är jag just nu mycket arg på! Han menar på att min älskling kanske inte kan gå kvar i kursen för att han inte har förstått allt som de hittills har gått igenom. "För att han inte har förstått"...? Är det inte mer så att läraren inte har förklarat det så att alla kan förstå och ta det till sig!? Jag själv håller på att utbilda mig till lärare och under utbildningen har föreläsarna poängterat många gånger hur viktigt det är att lära ut på flera olika sätt då alla inte har samma inlärningsmetod. Antingen så är han inte utbildad eller så kanske inte denna "regeln" gäller för webbdesignslärare!?


Dagens låt


Romantiskt rosa och vitt


allt kommer från H&M

Kvällens aktiviteter

Endel brukar ju ta det lite lugnare fram emot kvällen, men inte jag.. iaf inte idag! Just nu håller jag på att baka frukostbullar. Om de blir goda eller ej återstår att se, men jag håller tummarna. Mellan bakningen försöker jag sticka, blogga samt plugga, men jag tror det går lättare om jag försöker koncentrera mig på en utav sakerna eller möjligtvis två. Så jag tänkte slänga in några inlägg nu här i bloggen och sen får det vara färdig bloggat för idag.

Dagens hallå

Idag känns det som en bra dag och det känns som att jag kommer få massa gjort idag.. Hmm vi får väl se hur det blir med det.. Men jag lover jag ska försöka!
Älsklingen är i skolan nu och skriver prov medans jag sitter vid hans dator och rockar loss till massa bra musik! haha (vilken syn det måste vara)

Om två dagar fyller jag år, älsklingen frågade i morse vad jag önskar mig och jag kom verkligen inte på nånting. Har man kommit i den åldern då man slutat bry sig om sin födelsedag? Eller har jag mitt i allt kaos glömt av att jag snart fyller år?

Glasögon

Usch vad det har börjat bli kallt ute nu. På morgonen när jag cyklar till skolan hinner jag ju nästan förvandlas till en isklump innan jag kommer fram. Jag får nog lägga på ett kål så jag blir klar med min vackra scarf/halsduk snart så jag kan använda den! Ska nog sticka lite på den nu ikväll medans jag ser på TV med älsklingen.

Efter skolan var jag och älsklingen och gjorde synundersökning. Det visade sig att det var dags för nya glasögon både för honom och för mig. Jag valde ut ett par svarta och ett par röda bågar, tänkte det kunde vara lite kul med variation. Man får nämligen två par bågar till priset av ett, så man får ju passa på!

Nä! Nu blir det mys framför TV:n med den jag älskar mest!

Godis = Nej tack!

Pratade med en kompis förut i telefon, vi båda använder alli som "en hjälp på vägen" för att gå ner i vikt. Alli är jätte bra och jag rekommenderar verkligen den som försöker gå ner i vikt men inte tycker att det händer något att testa alli. Vi båda är dock väldigt svaga för sötsaker och då speciellt godis så detta har blivit våran största last. Så idag när vi pratade i telefon beslöt vi oss att slå vad med varandra. Vadet går ut på att inte äta godis fram till den 23 december. (Enda undantaget är om vi är på kalas och det skulle vara godis som dekoration på till exempel tårtan). Den som förlorar vadet får bjuda den andre på bio och klarar vi det båda så går vi på bio ändå men vi får betala vår egen biljett.
N u   j ä k l a r   ä r   j a g   p e p p a d   o c h   j a g   s k a   i n t e   f ö r l o r a   d e t t a   v a d e t !


Vi bygger vår framtid

I helgen så förlovade jag mig med min älskling. Det känns som ett steg i rätt riktning och det känns helt underbart! Om ca 2,5 månader flyttar vi ihop till vår första gemensamma lägenhet och om 362 dagar är det dagen före våran stora dag, den dagen då han och jag ska bli äkta makar. När jag tänker på allt detta pirrar det i hela kroppen och jag vill bara det ska ske nu, nu, NU. Men samtidigt är det skönt att ha nånting att se fram emot. Framtiden måste ju ha lite att bjuda på också, och det kan jag verkligen säga att den har nu.


Kontrakt

Idag ska jag och älsklingen skriva kontrakt på den nya lägenheten. Roligt roligt! Hoppas vi kan flytta in lite tidigare än januari, fast allt det beror på oss och på min lägenhet...
Häromdagen var jag på Hemköp och frågade efter banankartonger, sju stycken fick jag och vi har redan fyllt allihop så nu får vi gå ut på jakt efter fler. Jag vet att vi packar i väldigt god tid, men vi packar bara sånt som vi vet att vi inte kommer att använda. De sakerna kan ju lika gärna ligga i en kartong än i skåpen så får vi inte lika mycket jobb sen.


Jag får skaffa mig en hatt

Nu är det söndag så alltså har det gått två dagar sedan jag klippte mig och jag känner mig bara fjantigare och fjantigare i denna frisyr ju längre tiden går. Jag tror helt seriöst att jag nästintill avskyr den! Nu har jag äntligen letat fram en mössa här hemma som jag har tänkt att bo i de närmsta veckorna tills håret börjat växa ut lite. Det enda problemet jag har just nu är att jag ska till banken på ett viktigt möte i morgon och kan jag inte sitta där med en stor mössa på huvudet. Det är i sådana här lägen man skall ha en elegant hatt liggande nånstans..

Impulsiv?

Mamma och pappa kallar mig impulsiv eller att jag är uppe i varv. Själv vill jag nog kalla mig driftig eller någon som gillar att ha många bollar i luften. Ibland tappar jag bollarna men då lär jag mig också något av det.
Idag har jag och Andreas vart och tittat på en ny lägenhet och ja vad ska jag säga.. På torsdag skriver vi kontrakt och den 1 januari flyttar vi in! Det ska bli helt underbart att till exempel få ett sovrum och slippa bo på en pytteliten bostadsyta ;)

Jag har även vart och klippt mig så jag ser numera ut som en igelkott. Hmm.. jag vet inte om jag är nöjd eller inte. Får fundera lite på det samt vänja mig så kommer jag nog gilla den. Är lite ovant bara. 

RSS 2.0