Lasagne

Har precis satt in en lasagne i ugnen. Inte alltför ofta jag lagar lasagne så är inte jätte duktig på det men hoppas att denna blir bra. Har gått runt med pjamas i stort sett hela dagen förutom när vi tog oss en promenad till bilverkstan och hämtade Andreas bil.

Ikväll blir det film och chips med världens underbaraste kille!

Bilköp

Har i några dagar tittat lite på bilar då det snart kan va bra att ha en egen med tanke på framtida jobb. Hittade idag en intressant bild på ANA's hemsida. En Opel Corsa. Åkte dit och tittade samt provkörde den och ja sen va den helt plötsligt min. Lite hastigt och lustigt sådär, men oj vad glad jag är! Nästa vecka få jag den och det ska bli så kul!


Vardagslyx

Att krypa ner i en nybäddad säng, det är vardagslyx det!

Förberedelser

Idag fyller min älskling 25 år! Nu måste jag fortsätta inför alla förberedelser inför det "öppna huset" vi ska ha idag för han. All släkt får inte plats i vår lägenhet samtidigt så vi valde att ha öppet hus så de kan komma på (förhoppningsvis) lite olika tider :)

Dagens låt


Dagens låt


Myspjamas

Igår kom min efterlängtade pjamas som jag klickat hem från H&M för några veckor sen och jag tror inte att den hade kunnat komma mer lämpligt än nu när jag är sjuk.


Man blir verkligen glad av barn

Idag har jag jobbat på fritids igen. Tänk vad glad man kan bli av barn, jag har nog valt ett utav världens bästa yrken! En av tjejerna tovade en hund till mig. Den ligger här på skrivbordet nu och tittar på mig.

Halsen har blivit värre och nu har jag även ont i kroppen. Tror minsan att influensan har smygit sig på mig. Har varvat te, varmt honungsvatten och halstabletter en det käns fortfarande som om jag har rakblad i halsen. Får hoppas att allt blir bättre till helgen, för då ska vi ha 25 års kalas för Andreas här hemma.


Sammanfattning

Det var varit lite dåligt med uppdateringar här de senaste dagarna så jag tänkte ta ett inlägg och skriva ikapp verkligheten.

I söndags bakade och grejade jag hela dagen för på kvällen skulle mina tjejer komma på kalas hos mig. Fick massor med blommor, rosabandet kit av Emma, choklad av Lullsan och en mascara samt prover på krämer av Sofia. Hade faktiskt inte räknat med något så jag blev väldigt överraskad. De sjöng också för mig när de kom ute i trapphuset, då blev jag lite generad men också väldigt glad. Kvällen blev jätte mysig. Vi åt, prata, skratta och sen vid kl. 20 blev det Ensam mamma söker. Helt enkelt en toppen kväll med mina tjejer!

På måndag hade jag tänkt att ha en riktig pluggdag då jag satte mig in i kursen och började lite smått med hemtentan. Jag började med en lååång sovmorgon för att sedan gå upp och äta en stor frukost. Efter frukosten ringer de från min vfu plats och undrar om jag kan jobba. De hade kris och behövde någon på plats 45 minuter senare. Såklart säger jag ja och ringer snabbt pappa för att kolla om han kan skjutsa mig dit då våran bil har strejkat sen i fredags. Pappa var som tur var hemma och kunde skjutsa mig. Snabbt som tusan tar jag mig en dusch och gör mig iordning. Fick också gå in på datorn och avboka träningen som jag tänkt gå på senare.
Väl på plats var det jätte roligt. Har aldrig tidigare jobbat på fritids så det var lite annorlunda, men samtidigt kul att se barnen i en mer lekfull atmosfär än va det är i skolan.

I går hade jag skola mellan 13.15 och 16.00 där vi skulle sammanställa våra enkätsvar i ett speciellt program. Vilket var väldigt tråkigt och stundvis lite förvirrande med alla siffror. 
Innan skolan träffade jag Sofia som är hemma från Norge. Vi gick på stan och jag köpte present till Andreas. Sedan tog vi en chai latte på Espresso House och pratade en massa. Riktigt trevligt och kul att träffa henne!
Efter skolan klickade jag hem en till present till Andreas som jag hoppas hinner komma till hans födelsedag! Efter det var det dags för träning, combat blev det denna tisdagen. Riktigt kul är det och jag är helt slut efteråt. Otroligt skön känsla! Dusch, lite mat och tv tittande blev det när jag kom hem. När jag skulle lägga mig började jag få ont i halsen, fast bara på ena sidan kändes det som. Vaknat några gånger under natten för det gjort så ont och vid 9 tiden gav jag upp och gick upp för att leta efter halstabletter.

Idag blir jag alltså 24 år

Ett år, äldre och förhoppningsvis lite klokare...

Jag vaknade i morse av att älsklingen kom och sjöng för mig. Med sig hade han en bricka med frukost och ett paket. I paketet fanns en parfym jag länge velat ha, men tyckt vart för dyr för att köpa som vardagslyx. Men nu fick jag den äntligen och den doftar ljuvligt! Vi satt en bra stund i sängen, åt frukost och bara pratade, så mysigt!
Sedan fick jag telefonsamtal från Norge av min kära vän Malin. Vi pratade en stund och sedan var det dags för mig att sätta fart med städning och matlagning inför mitt "kalas".

Vid 17 tiden kom mamma, pappa och Peter hit. med sig hade de också presenter, jag fick ett armband, ett par handledsvärmare och ett anteckningsblock med Lilla My på. Mamma tyckte att Lilla My påminde om mig.. (antagligen för jag är så envis) Vi åt god tacosoppa och nybaktbröd. Till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljsås. Himla gott och jätte trevligt sällskap. Det var längesedan dom var här så det var roligt att umgås lite allihopa.

Nu ska jag ta tag i disken och sedan blir det en film med älsklingen. I morgon väntas nästa "kalas", men då tillsammans med tjejerna!



Tack för alla gratulationer på fb och på sms!


Klumpeduns

Igår va jag och träna combat för första gången. Otroligt kul och jag var helt slut efteråt! Såklart var jag ju tvungen att göra bort mig lite så mitt under passet snubblar jag och trillar raklång åt sidan. Tog mig snabbt upp på fötter och fortsatte trots lite smärta i högra foten. Efter en liten stund försvann den och jag tänkte inte mer på det. Förrän idag.. Jag vaknade vid 5 av att det gjorde ont i foten och när det sedan var dags att gå upp så märker jag att det även gör lite ont att stödja sig på den. En lätt vrickad fot var väl det minsta jag behövde just nu när jag äntligen börjat komma igång med träningen igen.

Vetenskapsteori

Jag läser och läser och det bara snurrar i huvudet så jag snart tror att jag blir helt yr. Har idag försökt plöja igenom Gilje och Grimens bok men har bara kommit till tredje kapitell. Helt plötsligt var liksom tvätten och disken gör rolig så det blev nog mer undanflykter än pluggande. Men jag har iaf startat och kom en liten bit på vägen.

Ikväll har jag vart och tränat med Anna. Zumba blev det. Skojsigt! Efter det åkte jag och Andreas och veckhandlade. Gjorde en veckomatsedel tidigare idag så nu ska det nog bli ordning och reda här hemma! Nu ska jag varva ner lite framför TV:n innan jag går och lägger mig.

Kärlek och mys

Jag skulle ljuga om jag påstår att dagen inte har varit jobbig för det har den. Många tankar har tänkts och en hel del blickar har riktats mot klockan. Dagen har varit lite smärtsam samtidigt som vi vet att vi gjorde rätt val.
Kvällen har bestått av god hämtmat, en stor fet godispåse, massa kärlek och mys.


Dagens låt


Hoppas ni får en fin kväll


Marknadspepparkaka

Har precis bättrat på naglacket lite och ska strax sminka mig och byta om för ikväll ska jag och mina tjejer ut och äta på O'learys. Ska bli mysigt att träffa dem!

Jag och Andreas tog cyklarna ner till stan tidigare idag för att gå på höstmarknaden. Jag trodde att den skulle vara i Folkets Park så blev en aning förvånad när den var mitt i centrum. Det fanns inte jätte mycket att ha, men vi kom därifrån med en marknadspepparkaka, 7 par strumpor till mig och en godispåse till svärmor.
När vi kom hem igen gjorde vi varm choklad och fikade på marknadspepparkakan, varm choklad och bullar. Gott, gott, men absolut inte GI.


En kvällsuppdatering

Hej!
Kom för en stund sedan hem från överby. Jag och mamma åkt dit vid nio tiden för att slippa att knö med för mycket folk. Jag köpte mig en tröja, eller köpte och köpte.. Mamma köpte till mig :)

Har även hunnit med en promenad med älsklingen. Den här gången tog vi bilen till motionsspåret och gick/joggade 3,4 km. Jag tycker det är skönt när man har ett start och ett mål samt att det inte finns för mycket att titta på så man kan fokusera. 





Nu ska jag packa väskan inför i morgon samt lägga fram kläder. Sedan blir det bums i säng, är gör trött!

God morgon!

Sitter här och äter frukost, yoghurt och knäckebröd. Ska strax göra mig iordning och cykla till skolan. Där blir det som vanligt en kaffe med Anna. (Undra egentligen hur mkt pengar jag gör av med på kaffe i skolan?) Sen väntar en lång dag i Albertsalen med två olika föreläsningar. Det som är synd är att stolarna är så äckliga där och att det inte finns något utrymme att sträcka ut benen.

Efter skolan ska jag hem och ta igen mig lite. Funderar lite på en promenad eller kanske ett träningspass. Måste dock kolla så tiderna stämmer då jag tänkt åka på tjejkvällen på överby ikväll med mamma.


Ändrade planer

Förstod inte mycket av föreläsningen idag så gick när vi hade rast. Vetenskapsteori är inget lätt ämne ska ni veta  och när det blir massa olika teorier och vissa är falska och vissa kan va falska om bla bla bla så är det inte så lätt att hänga med. Hoppas att morgondagens vetenskapsteori blir bättre.

Idag har det vart fint väder så jg bestämde mig att avboka combat och ta en promenad istället. "Tvingade" med Andreas också så jag fick lite sällskap. När vi kom hem igen lagade vi mat , tog en dusch och åkte sedan och storhandlade. När jag kom hem pratade jag lite med mormor och sedan med pappa som hjälpte mig att fixa iordning det sista på mitt skolarbete som jag ska lämna in i morgon.


Dagens låt


Ny dag

Idag börjar jag kl. 13.15 så fick mig en rejäl sovmorgon idag. Det var verkligen behövligt! Ska träna combat ikväll, vilket kommer bli spännande då det är första gången.

Förresten.. igår köpte jag årets första julklapp! Känns lite tidigt men jag tycker det är bra att börja tidigt så syns det inte så mycket i plånboken i december.

Kanelbullens dag

Idag har det vart kanelbullens dag och jag har börjat ny kurs. Kursen verkar jobbig, men jag får tänka positivt och blicka framåt mot examen. När jag kom hem från skolan bakade jag och Andreas kanelbullar som vi sedan åt framför TV:n.


Idag känner jag mig stark

Att känna sig stark är en underbar känsla. Såhär vill jag känna varje dag! Idag känns det som jag kan och vill göra allt! Framtiden känns inte längre så skrämmande, nu är jag mer nyfiken på den och vad den kan ha att erbjuda.


RSS 2.0