Kvällsplugg på en lördag

Idag har jag träffat Mia en stund. Det var längesedan vi sågs så det var trevligt att ses och prata lite. Efter det åkte jag till min snälla pappa som hjälpte mig lite med skolarbetet. Han är verkligen bäst på att hjälpa och stötta. Vet inte vad jag skulle gjort utan honom.

Kvällen har tillbringats med min Andreas, men nu ska jag snart återvända till skolarbetet igen. Det är lördagkväll och jag pluggar, vet inte vad jag ska tänka och tycka om det egentligen men faktum är att det faktiskt inte gör mig nånting. Nu när det är sommar går vardagar och helger mer ihop och vissa dagar har jag inte ens en aning om vilken veckodag det är, ännu mindre vilket datum det är.

Blogaward


Tack snälla söta Helena för att du gett mig en blogaward!

Det är fredag och jag är helt ensam

När Andreas hade gått förut så kändes det som en klump i magen och det enda jag tänkte va att jag är helt ensam en fredagskväll. Efter att knappt vart ensam på två veckor så kändes det jätte konstigt och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra.. Nu efter några timmar så märker jag hur mycket jag saknat egen tid. Få breda ut mig i soffan, lyssna på min musik så högt som jag vill och titta på det TV programmet som jag vill. Har även färgat håret och målat naglarna. Skönt att ta hand om sig själv!


Nattshopping

Kunde inte somna igår när jag kom hem från jobbet så satte mig vid datorn och beställde lite kläder från H&M istället. Det blev tre långa baslinnen i färgerna, vit, svart och puderrosa samt dessa två tröjor:




Bilder från H&M

Äntligen på ön

Sitter och tittar ut genom fönstret och ser bara hav. Gotlandsbåten gick precis förbi och jag befinner mig nu på min favorit ö. Det tog tid innan vi kom hit med mycket krångel på vägen men vid 01 tiden i natt åkte vi av färjan och var äntligen på ön.

Idag har vi besökt farmor. Det var skönt att se henne och det bästa var att hon var på så bra humör. Skrattade och pratade en massa. Stor skillnad sen förra året.
Strax blir det middag och senare ikväll tänkte jag ta en promenad.

Packar för fullt

Idag åker vi neråt Småland för att sova på ett B&B. I morgon åker vi över till Öland där vi i år ska ta färjan över till Gotland. Ska bli så underbart med en vecka på min favorit ö. I år är det mamma, pappa, lillebror och jag som åker. Andreas ville inte följa med, men det ska bli så roligt att lillebror är med. Tror det var nästan fyra år sen vi vär på ön tillsammans. Längtar massor!!


Storstädning

Igår körde jag och Andreas en rejäl storstädning här hemma. Förutom att damma, dammsuga och moppa golv körde vi en tre-fyra stycken maskiner tvätt samt planterade nya blommor ute på balkongen. De som Andreas hade planterat i våras hade för längesedan sett sina sista glada dagar.

   
   


På tok för lite sömn

Den envisa hostan håller mig vaken om nätterna. I natt hostade jag så mycket att jag trodde att jag skulle spy. På dagarna hostar jag nästan ingenting, men på kvällen kommer den smygandes för att sedan under natten slå till. Det är en riktig lömsk jävel.

Efter jobbet åkte jag och klippte mig, det blev topparna samt lite lagom uppklippt. Det gjorde gott för håret.
Har under kvällen även hunnit med att storhandla med älsklingen samt fikat på Strandgatan med Anna och Lullsan.
Nu ska jag hoppa i säng så jag (förhoppningsvis) är utvilad i morgon när alarmet går igång klockan 6.00.


Hemmafru

Om pengarna hade rullat in av sig själv så hade jag lätt kunnat tänka mig att vara hemmafru på halvtid och jobbat resten av tiden.

Det blir ingen fika med Anna idag. Vi flyttade den till i morgon alternativ söndag. Jag kände att jag ville vara hemmafru idag och rå om mitt hem. Jag är lite seg på att komma igång men när jag väl börjat vill jag gärna greja klart. Andreas kommer hem vid fem vi får se hur lång jag kommit då.

Slajm

Nu har jag bokat klipptid och det var verkligen på tiden. Sist jag klippte mig var i höstas, men tyvärr är det ju så att man får spara in på vissa saker när man är student. Nu ska det iallafall bli av och det ska bli underbart skönt att få klippa bort alla slitna toppar.

Jag sitter här och väntar på att Anna ska ringa så vi kan ses. Hon har jobbat natt så jag vågar inte ringa henne om hon fortfarande sover. Istället för att sitta här kan jag ju använda tiden till något bättre. Ska nog göra det. Hörs sen!

Host host

I natt har jag inte vaknat en enda gång av att jag hostat men desto värre blev det på morgonen, hostade så mycket så jag trodde jag skulle spy. Riktigt äckligt var det.

I morgon är det dags för jobb igen, dock känner jag mig inte helt okej men jag behöver pengarna. Ingen har väl dött av lite hosta och snor så då ska väl inte jag heller göra det.

Tvätthögen den minskar för varje dag, det känns skönt. Det som är mindre roligt är att jag bara har plats att hänga upp två maskiner så kan därför inte tvätta så mycket varje dag som jag hade velat. Men man kan väl inte få allt här i livet ;)

Sista minuten

Jag och Andreas ska försöka leva så snålt vi bara kan den här sommaren så att vi kanske har råd med en sista minuten i slutet av sommaren innan jag börjar skolan. Det hade vart så underbart att bara få koppla av utan alla måsten som alltid finns här hemma. Sitter och tittar redan nu och drömmer mig bort. Hoppas, hoppas vi kan för jag vill.


Jag och Andreas när vi var på Cypern för två år sedan


God morgon!

Idag mår jag lite bättre så det känns skönt att det går åt rätt håll. Kanske jag kan hålla mig vaken lite mer så jag bland annat får tvätta och små plocka lite här hemma. Hade vart skönt att få lite ordning på saker och ting.

Mår inte alls bra

Vaknade tidigt i morses att jag var jätte varm, slängde av mig täcket och det kändes som hela kroppen blev av is. Tog på mig täcket igen men fortsatte svettas och frysa på samma gång. Tänkte i min nyvakenhet att det går nog bort bara jag får sova några timmar till. Efter några timmar gick jag upp och kände mig fortfarande inte bra. Tänkte att efter två alvedon och lite frukost blir det bättre. Ne det kunde jag ju drömma om. Efter frukosten kändes kroppen som en stor blyklump och som om mitt huvud var full av gröt. Gick och la mig och försökte vila bort bly och grötkänslan utan att lyckas. Fick då ringa till jobbet och säga att jag inte kommer idag.
Så nu sitter jag här hemma med gröt i huvudet, en ständig rethosta, feber och en kropp gjord av bly och vet precis vad jag ska göra idag. Sova och bli frisk för i morgon vill jag kunna tänka klart!

Hit, dit och nästan överallt

Det är inte klokt vad dessa fyra dagar har gått fort. Vad jag har gjort har jag ingen aning om, men i morgon är det dags för jobb igen. jobbar dock bara helgen och är sedan ledig två dagar så jag ska väl inte klaga.

Idag har jag flängt lite överallt vilket kanske inte va det smartaste med tanke på hur varmt det vart idag. Dagen började iaf med att jag och älsklingen tog en promenad till stan för att göra lite ärenden. Efter det gick vi ner till kanalen för att sola och spela kort. Efter en halvtimme gav vi upp då vi glömt att köpa med oss vatten och huvudvärken började komma småkrypande. Vi knallade hemmåt och drack saft på balkongen istället. Sedan fick vi för oss att vi skulle åka till mina föräldrar och tvätta bilden. Sagt och gjort vi åkte och tvätta av det värsta innan vi åkte till Sandhemsspåret och tog en promenad. På vägen hem stannade vi och handlade mat. Inne i affären bestämde vi oss för att åka och grilla med Andreas kompis så när vi var klara i affären åkte vi hem och lämnade det vi inte skulle ha för att sedan åka ner till kanalen (igen) för att grilla. Solen stekte inte lika mycket då så det var skönt och behagligt ute. Dock var jag inte så hungrig på varm mat, men fick i mig två korv med bröd. När jag väl kom hem igen tog jag mig en lång skön dusch och tittat lite i La Redoutes höstkatalog som jag fick hem i brevlådan idag. Nu ska jag strax gå och lägga mig då jag är helt slut. Kommer nog sova gott i natt efter allt flängande! 

RSS 2.0