God Jul!

Äntligen har vi fått en vit jul i Trollhättan, som jag längtat! Om en liten stund ska jag åka hem till mamma och pappa, men själva firande blir hos mormor och morfar. Hoppas bara julstämningen snart kan infinna sig!

Hoppas ni alla får en underbar jul och att tomten hittar hem till er!

Uppesittarkväll

Hejsan!
Idag har jag och älsklingen vart på överby och handlat de sista julklapparna. Det gick väldigt smidigt med tanke på allt folk som var där ute. Vi fick en jätte bra parkering, vi hittade allt vi skulle ha snabbt och det bästa av allt var att vi hade väldigt tur med köerna!
Efter vår lila julklappstripp åkte vi hem igen för att fortsätta packa upp. Vi var och hämtade de sista kartongerna hos älsklingens mamma igår så dessa tänkte vi ta tag i. Nu är nästan alla kartonger borta, endast två återstår och dem tänkte jag ta nu medans jag väntar på att bingolotto ska börja. Jag och älsklingen ska nämligen ha lite uppesittarkväll här hemma :)

Jo just det.. jag håller på och bakar lussebullar också ;) Har ju inte hunnit det när vi vart så upptagna med flytten så nu jäklar! Hoppas dom blir goda!

Flytten

Nu är äntligen flytten klar och vi har hunnit packa upp en hel del av flyttkartongerna. Det känns otroligt skönt! Idag hoppas jag vi hinner klart med resten så det ser bra ut här till julafton. När det är klart och jag har hittat kameran kan jag ta kort och lägga upp här.
En utav de bästa sakerna är matsalsbordet så nu kan tjejmaffian komma hem till mig och så kan vi laga mat och mysa tillsammans. Gött mysigt!


Frustrationer

Tänk vad mycket känslor och fustrationer en liten människa som jag kan känna. Otillräcklighet, sorgsenhet och hjälplöshet. Varför kan det inte finnas mer tid och varför får jag ingenting gjort!? Jag blir så trött på mig själv dessa dagar. Jag måste bli av med mitt kontrollbehov och få slut på min impulsivitet. Lära mig att prioritera och handskas med pengar. Våga tro på framtiden och börja le igen!

Dagens låt


Nya tapeter

Mormor ringde nyss och berättat att hon ungefär har tapetserat hälften av sovrummet. I morgon kl.9.00 ska jag och Andreas möta henne i lägenheten för att se om fondtapeten täcker tillräckligt eller om vi måste måla väggen vit innan den sätts upp. När vi ändå är där tänkte jag att vi kan börja packa upp några kartonger med hushållssaker och porslin så vi får lite mindre att göra nästa helg.
Känns otroligt kul att det börjar hända saker där borta, men samtidigt stressigt då jag har så mycket runt omkring mig nu. Har iaf hunnit läsa en bit i boken som jag ska ha läst klart tills på måndag.

En helt vanlig jävla dag

Idag har det vart full rulle sen jag vaknade och fram tills för ca två timmar sedan. Nu är jag så trött så jag strax ska släpa mig upp till sängen.

I morse skulle jag va lite gullig och gå till ICA och köpa frukost. Fick för mig att de öppnade 8.00 så en kvart efter det gick jag dit. När jag kom fram var det stängt och på dörren stod det att dom öppnade 9.00. Det fick jag för att jag tänkte vara söt och handla frukost eller så fick jag det som en bestraffning för att jag inte tar mig tid att åka och handla.

Jag har även vart sjukt duktig och tvättat en jävla massa tvätt idag samt städat lägenheten.
Sedan fick jag tag i sista exemplaret av en bok i studentbokhandeln som vi ska ha läst till seminariet på måndag. Snacka om att ni nu kan räkna ut vad jag ska göra för kul i helgen!


Stress, stress stress... Jag behöver lite semester! Snäll någon ge mig en resa!

Lägenhetsvirvell

Min älskling är väldigt stressig av sig nu för tiden, jag tror nästan att jag snart kommer att få magsår. I söndags åkte han till vår nya lägenhet och böjade slipa väggarna i sovrummet. Igår och i förrgår tvingade han med mig och idag har vi vart där och städat upp allt damm. Allt detta trots att han lovat mig att inte tjata och stressa mig angående flytten innan den 19:e. Endel kanske tycker att jag får skylla mig själv men jag kan tala om att det är inte lätt att säga nej till honom när han väl har bestämt sig.

För en stund sen kom jag hem från mäklaren, vi har nu skrivit kontrakt angående lägenheten. Det är en lättnad samtidigt som jag har en sten i bröstet. Så lite pengar, så konstig känsla och så mycket stress.

Dagens låt


Den kan aldrig bli gammal ;)

Ullared

Klockan 06.30 i morse bar det av till Ullared med Anna och Lullsan. Vi spenderade lite mer än 6 timmar inne på Gekås och jag shoppade för på tok för mycket pengar, men roligt hade vi! Dock värker fötterna nu något fruktansvärt och när jag skulle gå från bilen till lägenheten så ville jag skrika efter varje steg.
Tror inte att jag köpte något onödigt men det får väl älsklingen avgöra när han kommer hem från Skövde i morgon ;)

Förresten.. Igår fick vi nycklarna till vår nya lägenhet :)

Dagens låt


Deppdag

Idag har jag en sådan där diktigt deppdag, vill bara börja gråta utan anledning. Egentligen borde jag vara glad då jag äntligen blivit av med lägenheten. Dock gick jag ganska mycket back så det kanske bland annat därför jag är nere. Tänk egentligen vad pengar kan spela roll, pengar är verkligen makt! Egentligen ska jag inte klaga då jag alltid brukar få allt att gå runt men jag skulle ljuga om jag sa att det inte är tufft!

Nä nu ska jag försöka omvända denna dagen, det får bli en varm och skön dusch innan jag sätter mig med skolböckerna igen.

Julkalender

Jag tycker inte att julkalendrarna är sårskilt bra numera så jag brukar tvinga min älskling att se på någon av de som gick när vi var små. I år fick han välja mellan Mysteriet på Greveholm och Pelle Svenslös. Han valde den första och så sa han "Den andra kan vi ju se nästa år, då kanske vi har barn". Jag blev nästan tårögd och var tvungen att krama honom massor. Dock kommer det inte bli några barn till nästa jul, men Pelle Svenslös finns nog kvar den dagen då vi fått en liten skrutt.


Denna ser jag och älsklingen på i år!

Massor att göra

Hejsan hejsan!
Idag blir det full rulle, har planerat in att jag ska hinna massor idag så det är bara att sätta fart. Myskläderna är på då jag mestadels ska vara hemma och plugga.
Hoppas mäklaren ringer snart!!


RSS 2.0