Vichy

Jag har emellanåt väldigt problem med min hy. Från början har jag en ganska fet/oren hy och när jag är inne i en stressig period pluppar det upp finnar lite här och där i ansiktet. Såklart är jag så dum och kan inte låta dem vara utan jag är på dem och ska klämma. Vilket är ett väldigt dumt beteende som jag måste bli av med! Lättare sagt än gjort. Men för att underlätta var jag på apoteket häromdagen och köpte en rengöringscreme och en flaska ansiktsvatten från Vichy. Har testat dem nu i tre dagar och det känns redan skillnad, helt underbart! Såg nu även på apotekets hemsida att det fanns både dag- och nattkräm samt täckstift och fundation i Vichy serien. Det kan vara bra att veta för framtiden. Tyvärr är produkterna lite för dyra enligt mig, men det kan nog vara värt det så man slipper se ut som en prickikorv i ansiktet.


Ny bostad!?

Det drömmer jag om förtillfället.. Idag har jag och älsklingen vart och tittat på en lägenhet, men den var ingenting att ha. Men resan slutar inte där! Vi har gjort intresseanmälan på två hyreslägenheter hos Eidar samt bokat visning på två nya bostadsrätter. Skojsigt skojsigt! Men bara för att man tittar betyder inte det att vi kommer ta steget att flytta. Det är mycket som skall klaffa isåfall. Först ska lägenheten uppfylla vissa krav samt marknaden för försäljning av bostadsrätter vara bra så att jag kan få en slant för min underbara lägenhet. M e n   s o m   s a g t   s å   f o r t s ä t t e r   l e t a n d e t   m e d   s p ä n n i n g :)

Andra roligheter som hänt under dagen är att jag kunde hämta ut mina gratis skor från Nelly gratis. Vilken tur att Nelly äntligen hade fixat så jag slapp betala för mina gratis skor. Haha! Skorna var utseendemässigt helt underbara, dock var klackarna lite väl höga för mig (som annars knappt kan gå i klackar) så nu blir det till att öva en massa här hemma innan jag vågar gå med dem ute på stan. Och skulle jag aldrig lära mig det är de ju vackra att titta på och de var ju gratis! ;)

Fram med isskrapan

Både igår morse och idag fick jag en liten chock när jag kom utanför dörren. Synen jag mötte var min bil vars rutor var täckta med is. Det är inte ens oktober hur fasiken gick det här till tänkte jag, men det var bara att bita ihop, ta fram isskrapan och börja skrapa.
Jag kan fortfarande inte förstå att det har blitt så kallt så här tidigt. Det känns som att det iallafall skulle va minst tre veckor kvar innan man skulle behöva skrapa rutorna på bilen.

Äntligen gardiner!

Efter två år har jag äntligen fått upp gardiner i stora rummet. Känns bra!

Igår åkte jag och älsklingen till Uddevalla för att köpa oss en ny matta till vardagsrummet. Det kan tyckas lite långt att åka dit men då en affär hade 75% rabatt och jag fick min efterlängtade ryamatta för 300 spänn kan jag ändå tycka att det var värt det.

Wallander - Cellisten

I går hade jag och älsklingen lite onsdags mys. Vi hyrde den nya Wallander filmen och den var jätte bra! Jag rekomenderar er verkligen att se den! Nu längtar jag tills oktober då det ska komma ytterligare en ny Wallander film. Håller jag på att bli ett litet Wallander fan!? Kanske.. Men isf stör det mig inte ;)


Själv på loftet

Idag har vart en sån där dag då det känns som man gör så himla mycket men inte kommer nånstans. När det var dags för mig att gå till kvällskursen fick jag panik och börja gråta. Slutade med att jag struntade i att gå på den och åkte hem till mamma senare på kvällen. Ibland önskar man att man kunde få vara fyra år igen och slippa alla vuxenbekymmer!

Fick sms från posten idag att mina skor från Nelly nu fanns att hämta på Hemköp. Gick du för att hämta ut dem men då skulle jag betala för dem. Nähä sa jag och vägrade hämta ut dem. Så nu har jag mailat Nelly och frågat vad det är som händer. Får hoppas att jag får ett svar i morgon, annars får jag höja tonen lite granna...

Älsklingen har vart med kompisar ikväll, först var han och basta och sedan tittade han på en NHL match. Han skulle nog sova hos en av kompisarna så jag blir nog själv på loftet idag :(

Receptet


Promenad blev bullbak istället

När jag vaknade i morse regnade det, typiskt tänkte jag som hade planerat att ta mig en morgon promenad. Istället tog jag mig en lång varm dusch och tog sedan på mig myskläder samt mina sköna sockar som mamma stickat till mig. Jag kom på att jag hade bestämt med mig själv igår att jag skulle baka fetaostbullar idag så jag gick ut i köket och satta igång med det. Första försöket gick inget vidare. Andra försöket gick inte heller så bra men då jag inte hade något mer paket jäst hemma och inte orkade springa ner till affären för att köpa ett nytt försökte jag rädda degen så gott det gick. Bullarna blev goda men nästa gång ska jag göra dem lite plattare så man kan ha lite smör och kanske skinka på. Det kan man ju nu med men då måste man dela bullen och där inne ligger fetaosten så det kan bli lite problem(?)
Jag lägger ut receptet i morgon för den som vill testa..
Vidare har jag pluggat, vart på möte samt umgåtts med älsklingen idag.

Bröllopsresa med... vem?

Ja min kära svärmor avsa ju sig direkt (utan att vi ens frågat) från att ge oss något bidrag till bröllopet utan det var ju brudens föräldrar som skulle betala det kalaset. Men nu har hon kommit på den billjanta idén om att hon kan betala våran bröllopsresa. Jätte snällt! Men (ja det finns ett men, faktiskt ett väldigt stort men också) det är om hon får följa med. Ja ni läste rätt.. Hon betalar vår bröllopsresa om hon får följa med!

Det luktar gott...

Är på en liten kvällsvisit hos E nu. Hon håller på att laga lite mat som vi ska avnjuta medans vi väntar på att svenska Hollywood fruar börjar. Jag missade uppstarten förra veckan på det programmet, men har hört lite saker om programmet så det ska bli intressant att se vad det är för nån skit ;)


Smarta fröken, varför då?

Ja man kan ju undra över mitt namnval på bloggen, om man inte har nått annat att undra över vill säga.. Smart vet jag inte om jag egentligen kan kalla mig, men visst kan jag ha mina dagar jag med ;) Men förhoppningsvis kommer skolan göra mig klok så jag kan lära mina blivande elever något när jag är färdigutbildad lärare, därav namnet fröken.
Så nu vet ni "historien" och den som nu mot all förmodan gått och funderat över detta behöver inte fundera mera, nu kan ni tänka på viktigare saker som.. hmm.. vad som kommer ske i Svenska Hollywoodfruar i morgon!?

Nattlig konversation

Jag: Sluta snarka
Älskling: Det är inte jag! Jag ligger också och lyssnar
Jag med ironi i rösten: Mhmm.. Det är säkert M (vår granne som bor över oss)
Älskling: Aaa, undra vad hon gör där uppe egentligen!?
Jag: Men jag skojade.. Det är ju du som snarkar
Älskling: Jag hör inte vad du säger, du bara mumlar..
Sedan vänder han sig om och börjar efter en stund att snarka igen. Jag sukar för mig själv och försöker somna utan något lyckat resultat.

Det vankas bröllop...

Nu är det bestämt! Det blir bröllop nästa höst, närmare bestämt 10 oktober (min och älsklingens årsdag). Kyrkan, präst och fotograf är redan bokad så nu är det bara lokal kvar innan jag kan slappna av i några månader innan jag ska planera allt annat. Men först ska det bli förlovning, som kommer att ske i oktober i år. Spännande, spännande :)

Min söndag

Idag blir en riktig fixar dag eller vad jag ska kalla det. Först och främst ska jag röja lite här hemma så jag slipper ha det så här och kan koncentrera mig på skolan. Vilket jag inte kommer kunna ändå, men det är väl värt ett försök!? Sedan ska jag baka en äppelkaka tänkte jag. Något måste jag ju göra med alla äpplen vi fick av svärfar. Klockan 14.30 kommer pappa och hämtar mig för vi ska ha lite kalas för mamma som fyller år i morgon. Vi har köpt en spikmatta till henne i present så nu hoppas vi att hon kommer gilla den. Så kommer väl min söndag se ut på ett ungefär. Hur ser eran söndag ut?

Nelly High Heels Party på Push

Grattis! Du är en av de 99 första till Nelly High Heels Party 2009! Du är därför en av de få utvalda som kommer att få välja ett par Nelly High Heels från kvällens vernissage - vilket par du vill - som du sedan får hemskickade till dig från Nelly.com´s huvudlager.

När jag kom in på Pusch (efter att ha köat i en timme) och får en lapp med denna text är det nästan att jag vill dansa, hoppa, skratta och gråta på samma gång. Jag ska få ett par skor och en goodiebag med massa spännande saker i! Men det skulle visa sig att det även bjöds på både tilltugg och dricka. Man kände sig riktigt speciell när man gick där och spanade in de olika skorna i montrarna för att hitta den perfekta skon som man skulle välja. Kvällen var fantastisk och jag ljuger om jag säger att jag inte fick mersmak!


Denna vackra sko kommer snart komma på posten till mig


Sakerna man fick i goodiebagen


Äntligen

I onsdags kom CSN så nu är datorn MIN! Dock blev det inte exakt den jag tänkt först utan en annan. Men det funkar lika bra och det är ju huvudsaken ;)
Har haft med mig den till skolan och det är väldigt väldigt farligt har jag insett då vi har trådlöst internet på hela skolan och jag hellre kollar t.ex. facebook än att lyssna på föreläsningarna. Jag får bli bättre på det där!

Snart min

Jag längtar till CSN kommer för då ska denna underbara skapelse bli min!


RSS 2.0