En tur till Alingsås och Borås

Har några dagar ledigt frånb jobbet nu, ska inte jobba förrens på lördag så det känns underbart! Igår röjde jag upp det värsta är hemma och idag har jag vart på utflykt med släkten. Det blev Alingsås och Borås.
I morgon ska jag träffa Emma och Miri. Undra vad vi ska hitta på för skoj, det beror väl lite på vädret. Hon skulle ringa sen ikväll när hon kom hem från bilbingon så jag får klura en stund till och se om jag kommer på nått.

Funderar på om jag ska plugga lite men risken är nog ganska stor att jag somnar mitt i en mening. Byta om till myskläder och ligga i soffan låter mycket mer lockande. Kanske orkar jag båda två... Vi får se! Ska iallafall ta mig i kragen och gå ner till coop och köpa bröd och fil så vi har frukost i morgon.


Hejsan hejsan!

I natt har jag faktiskt sovit ganska bra, vaknade till första gången vid 8 så ska inte klaga. Det var verkligen välbehövligt då jag sovit väldigt dåligt de sista fyra nätterna. Ska strax åka och jobba, blir nog en väldigt lugn dag. Kanske kan jag få sluta en liten stund tidigare, vem vet :) Nu ska jag jobba 6 dagar i rad och sen är jag ledig 4. Tänkte bosätta mig på skolans bibliotek under de dagarna och börja läsa litteraturen igen. Det är lika bra att börja direkt för annars vet jag hur det.

Nu måste jag skynda mig, måste åka om en halvtimme och jag har inte ens duschat än.
Hej svejs

Två filmer ikväll

Ikväll ska jag och älsklingen titta på film, vi har valt en film var. Det blev Hercules och Mary Poppins. Gissa vilken jag valde?

Lite om dagen
Lillebror fick sin tatuering och han blev riktigt nöjd. Tjejen som tatuerade var jätte duktig så det kanske även blir så att älsklingen senare kommer tatuera sig där. Lillebror tatuerade Vilja är en gåva på vänstra bröstet. Enkelt och snyggt! Efter det var klart åkte vi och åt hamburgare. När jag kom hem igen somnade jag en stund och nu ikväll har jag skypat med Malin.

Skolan tar visst aldrig slut..

Fick mail idag angående mitt examinationsarbete och jag fick ett ganska så fett U. Det fanns nog inget i mitt arbete som hon inte kritiserade och jag får erkänna att jag faktiskt grät en skvätt när jag lästa igenom hennes tykna kommentarer. Men det är bara att ta nya tag, göra om och göra rätt. För jag tänker inte ge mig, och jag ska fan fixa denna kursen med. Har hela sommaren på mig att fixa arbetet så ska läsa igenom all kurslitteratur igen så jag har ordentlig koll på allt.

Uppe innan tuppen

Idag vaknade jag 6.15 när älsklingens alarm gick på. Var såklart tvungen att hålla mig vaken så att jag kunde pussa och kram honom hejdå (jag är som en riktig hemmafru i någon gammal film). När jag sen skulle lägga mig och sova igen så var jag såklart jätte pigg och bestämde mig för att gå upp och äta frukost. Så nu sitter jag här och äter frukost samtidigt som jag surfar på internet. Haha, hur många säger så nu för tiden, numera låter det väl kollar facebook eller bloggar.. Och egentligen är det ju det jag gör så varför inte.

Strax innan nio kommer lillebror och hämtar mig, så ska han och jag fixa det sista på hans tatuering. Nu låter det som vi typ ska måla något häftigt men icke. Jag ska hjälpa honom att få rätt storlek på texten. Sedan bär det av till Brålanda där det hela ska göras. Hoppas det blir bra och att lillebror blir nöjd!


.

Jag får be om ursäkt för mitt dåliga bloggande den senaste tiden. Det har vart mycket runt omkring mig och tyvärr har bloggen blivit bortglömd.


Jag och Andreas har pratat väldigt mycket angående bröllopet och har gemensamt tagit ett beslut om att vi ska skjuta upp det, på obestämd tid. Det handlar inte om att vi inte älskar varandra, för det gör vi otroligt mycket. Jag är jätte ledsen över detta samtidigt som jag vet att vi gör rätt val. Det kommer en dag då jag kommer vara världens lyckligaste brud och få världens bästa man, men det kommer tyvärr inte bli i år.

Natt

Förlåt för min frånvaro men just nu jobbar jag natt och är inte direkt mänsklig.
Nu har jag jobbat två nätter i rad och i natt blir det den tredje. Sen är det bara en natt kvar. Just nu känner jag mig helt, helt död men ska ta mig en dusch så kanske jag piggnar till lite.

Sommarlov

Det är skönt med lite sommarlov och bara få ta tagen som den kommer. Jag känner att jag behöver lite ledigt så jag njuter av varje sekund. Idag har jag och Andreas vart och gjort några ärenden. Allt var inte positivt men på något sätt så ska vi lösa det. Tillsammans fixar vi allt!

Undra när vi får tillbaka skolarbetet, det hade vart skönt och veta hur det gått. Jag hoppas verkligen att jag blir godkänd så jag slipper tänka mer på den kursen.


Andreas planterar om lite blommor här hemma idag.

Bra, bra

Det gick bra förut idag så nu är det bara att vänta. Dock är det mycket som måste tänkas igenom.

Har spenderat dagen med Emma, Miri och Emmas mamma, det var mycket trevligt.
Spänningen har släppt lite nu så jag börjar bli väldigt trött. Blir nog sängen tidigt idag.

Nervös

Sitter här och väntar på Emma och är gör nervös. Idag får jag ett utav svaren och jag hoppas det blir ja!


.

Idag är det mulet så jag passar på att städa och tvätta. Alltid skönt att ha ett välstädat hem.

Skulle vilja göra om här hemma, eller helst av allt hade jag velat ha ett hus så jag kan göra exakt vad jag vill. När man bor i en hyresrätt är man lite mer begränsad än i ett hus eller en bostadsrätt.

Lördag

Idag ska jag
- skriva klart mitt examensarbete
- grilla med Andreas och hans mamma nere på gården
- kvällsmysa i soffan med någon bra film


Vad ska ni göra idag?

Grattis älskade lillebror till studenten!!


Oslo i bilder


















Det var en ganska bra dag igår.

Igår natt sov jag hos mamma och pappa då de skulle in och greja i lägenheten tidigt på morgonen. Det var en liten underlig känsla att vakna upp hos föräldrarna, äta frukost vid köksbordet som man alltid gjorde förr men kanske framförallt att se sina föräldrar så tidigt på morgonen.
Både mamma och pappa var lediga igår för de skulle greja massor inför lillebrors student som är idag. Själv satt jag och pluggade. Fick ihop nästan tre sidor och känner mig väldigt nöjd med det jag skrivit. Lite referenser på det så är det nog klart sen.
Vid 19 tiden hade de grejat klart i lägenheten så då åkte jag hem från mamma och pappa. Andreas och jag lagade lite mat ihop och tittade sedan på en film som gick på TV:n.


Jag mot världen

Under dagen har hjärnan gått på högvarv och jag har tänkt en massa. Just nu behöver jag väldigt mkt tid för mig själv, dels för att hämta styrka och orka ta tag i saker men också för att hitta tillbaka till mig själv. Jag kommer därför medvetet att inte höra av mig så mkt till folk just nu. Jag älskar er och jag hoppas att ni förstår.

Klagoinlägg

Jag vet att det inte är roligt att läsa massa klagande och personligen så hatar jag när folk låter så jävla deprimerade i sina bloggar. Ingen annan brys sig om någon annans problem, men tyvärr gott folk så kommer detta inlägg bli ett riktigt klagande. Jag ska ta ut all min ilska, ågest och frustration i detta inlägget. Så vill du bara läsa roliga saker, kom tillbaka i morgon.

Jag hatar att jag är så lat och har ångest över att jag inte kommer gå ner i vikt till bröllopet. Jag är arg på mig själv som inte började med skolarbetet tidigare och så är jag arg på influensan som aldrig vill lämna min kropp. Jag har ångest över pengar i sommar och hur vi ska klara hyran. Jag är frustrerad över att Andreas måste betala tillbaka massa pengar till csn och det drabbar våran ekonomi. Det är tråkigt att sitta inne och skriva ett jävla arbeta när det är så fint väder ute. Jag hatar att de håller på och stamrenoverar våra lägenheter så att jag vaknar 7 varje morgon av att dom borrar. Jag är trött på att hosta hela tiden och jag vill bli frisk NU! Jag hatar mig själv för att jag aldrig ändrar på mig!


RSS 2.0