Idag fick jag sova ut!

Idag ska det bakas, har tänkt att både baka piroger och matbröd. Piroger har jag aldrig bakat innan så det ska bli spännande och se hur det går.

Vid två är vi hembjudna till mamma på lunch. Pappa är på Gotland och hälsar på släkten så mamma känner sig nog lite ensam. Ska ringa lillebror sen och kolla om han också kommer.




Min mamma är söt

Efter att jag slutade skolan idag åkte jag och mamma till överby. Hon hade hittat ett par jeansleggings som hon tyckte skulle passa mig. Det slutade med att hon köpte tre stycken samt en svart tröja till mig. Jätte snällt av henne då jag verkligen var i behov av nya byxor och inte har sådär överdrivet bra ekonomi.

Nu längtar jag till våren (när all snö och slask har gått bort) så jag kan ta fram mina svarta tygskor som jag köpte för några månader sedan och ha till leggingsen!


Träningsvärken från helvetet

Igår var ingen bra dag, faktiskt inte bra alls!
Dagen började med att jag och Mia åkte och träna core. Den ordinarie tränaren var borta så istället var det en annan som hade passet. Övningarna var jätte svåra, jag hade knappt ätit någon frukost så jag började må illa och få ont i huvudet. När passet var slut efter 25 minuter, som kändes som en evighet, höll jag på att svimma så istället för att gå en halvtimme på bandet åkte vi hem.
Väl hemma vilade jag en stund och gjorde mig iordning innan jag och älsklingen åkte ut till överby för att äta och storhandla mat. När vi var inne på Maxi fick jag så sjukt ont i huvudet så när vi kom hem igen tog jag två alvedon och gick och la mig.

Idag vaknade jag med den värsta jävla träningsvärken man kan ha!! Jag kan knappt gå så ont har jag, och varje gång jag ska sätta mig ner känner jag mig som en gammal tant. Hoppas det blir bättre tills i morgon när jag ska jobba.

Älsklingen är på LAN så jag ska mysa här hemma själv ikväll, dock blir det sängen tidigt eftersom jag börjar kl.7 i morgon men nått bra kanske det går på TV som jag hinner se innan det är dags att sova.

Vad ska du göra ikväll?

What to do, what to do?

Nu ska jag knalla iväg till skolan. Ska börja med tittskåpet idag, är fortfarande lite fundersam över hur jag ska göra och vad jag ska göra. Det löser sig nog!

Tar md mig kameran så jag kan dokumentera framstegen med min låda!

Fånigt

Idag har vart en sämre dag, har inte alls känt mig i form. Vart deppig och nere, trött och grinig. Usch och fy för denna dagen. Jag har försökt att tänka positivt men idag gick det inte. Det blev ingen träning heller utan istället går jag runt här hemma utan att veta vad jag ska göra.

Klockan börjar bli mycket så jag ska ta mig en snabb dusch och sedan hoppa i säng.
I morgon ska jag ha en bra dag!




Bildprojekt

I morgon ska vi börja med vårat projekt i bilden som vi sedan ska redovisa på fredag. Jag ska göra ett tittskåp men har inte riktigt bestämt hur det ska se ut. Har lite tankar och funderingar på vad jag kan göra så jag får klura lite på detta tills i morgon.

Nu ska jag sätta på lite kaffe samt plocka undan lite här hemma innan det är dags att bege sig till plus och träna.

Ny dag och nya möjligheter

Hejsan hejsan!
Idag börjar jag skolan 10.15, det känns lite mysko så varje gång jag tittar på klockan får jag panik eftersom jag är van vid att börja en timma tidigare.
Den här veckan har vi fördjupning i skolan och jag har valt bild. Hittills har det vart okej så jag hoppas att det bara blir bättre.
Efter skolan ska jag till biblioteket och låna en bok och ikväll blir det träning!


Hoppas ni får en bra dag!


Söndags spa

Efter att jag ändrat min examination och skickat över den till mamma och pappa för en granskning hade jag lite mini spa för mig här hemma. Jag tog mig ett långt varmt bad med babyolja i så nu är huden inte lika torr länge. Sedan målade jag naglarna och till sist har jag nopprat ögonbrynen. Jag skulle behöva färga håret och lägga en ansiktsmask men det får bli en annan dag..

Examinationsarbetet är nu inskickat, efter ytterligare lite ändingar och jag funderar på om jag ska lägga mig i soffan och läsa en bok. Jag förtjänar lite avkoppling tycker jag!


Ännu mera snö

I morse skulle jag och Mia iväg och träna men efter att gått ut genom ytterdörren fick jag vända om då snön vann över oss. Tur var väl det då Mia fick reda på att passet var inställt när hon ringde dit för att avboka våra platser.
Istället för att träna tog jag mig en liten tupplur och vaknade av att älsklingen kramade mig.

Nu ska jag fixa klart det sista på mitt examinationsarbete och efter det får det bli lite röjning här hemma. Ska ge mig ut i snövädret senare för att gå dom få meterna till Coop för att köpa lite ingredienser till middagen. Vi tänkte äta grekisk hamburgare här hemma ikväll.

       
Klicka på bilderna för att få dem större!

Myskväll med Emma

Efter skolan tog jag mig en liten sovstund då jag var helt slut. När jag vaknade mådde jag skit illa så tog mig en dusch för att bli människa igen. Duschen gjorde inte susen så när Emma kommit fick jag ställa mig och laga mat.
Kvällen bestod sedan av film, fruktsallad och pratstunder om både det ena och det andra. Helt enkelt en lyckad kväll!


I Dreamed A Dream

Ikväll tittade jag på dokumentären om Susan Boyle, en fantastiskt kvinna som blev världskänd efter att vart med i Britains Got Talant 2009. Jag glädjs verkligen åt hennes framgångar och att hon verkar så rar gör att man bara gillar henne ännu mer!


Syskonkärlek

Ett utav de strakaste banden som finns är nog det mellan syskon. Jag har en bror som är 5 år yngre än mig och jag skulle kunna offra mitt liv för honom om det behövdes. Det som känns lite konstigt är att han nu är vuxen trots att jag gärna vill se han som min lille lillebror, han med Bambi pjamasen. Vi har bråkat mycket genom åren men har även gjort massa roligt tillsammans. Sen jag flyttade hemifrån ses vi inte lika ofta länge och när det går allt för lång tid emellan saknar jag honom enormt!

Idag kom han hit en stund efter skolan och det kändes så mysigt att bara få slötitta TV och vara med honom. Det var nästan så jag ville frysa den stunden och aldrig mer återgå till verkligheten. När det var dags för honom att åka hem kände jag att under den här våren får det bli mycket mer kvalitets tid med honom (sommaren, hösten och vinterna också såklart så länge han inte flyttar alltför långt bort efter studenten).

Snabbvisit

Igår var Malin hemma på en liten snabbvisit och jag trodde först inte att jag skulle få träffa henne, men sen skicka hon sms och skrev att hon hade lite tid över innan flyget gick och att dom var några som skulle till strandgatan och fika/äta. Jag sminkade mig på rekordfart och traskade ner till stan. Det var jätte roligt att träffa henne! Känns dock inte som att hon nästan vart borta i en månad då vi snackat på skype.



Förändring

Oj oj vad jag har grejat här på bloggen nu.. Har lagt upp profilbild och text om min blogg. Lagt in en nedräkning till bröllopsdagen, ändrat färg och jag vet inte allt vad jag har gjort. Nu är det i stort sett bara headen som är kvar men nu går mina ögon i kors så jag orkar inte mer.

Målaren har fortfarande int kommit... tre timmar sen.. hmm.. Jag kunde ju ha sovit lite med tanke på så dåligt som jag sov i natt! Men då hade jag ju aldrig fått lite ändring på designen så det var bra.

En ny fönsterbräda

Hejsan, God morgon eller kanske god förmiddag!? Det beror ju lite på när ni gick upp. Själv gick jag upp vid sju då målaren och snickaren skulle komma runt halv åtta tiden. Faktiskt var dom i tid så nu har vi fått en fönsterbräda samt att målaren har förberett inför tapetseringen i köket. Han skulle komma tillbaka nu vid tio och slänga upp tapeterna så vi får hoppas att han dyker upp snart.

Jag sitter här och pluggar lite granna, fast mest sitter jag nog inne på facebook om jag ska vara ärlig. Är inte nått motiverad när det gäller skolan just nu. Men examinationen jag fick U på ska vara klad och inskickad på måndag så jag får änna börja ta tag i den nu.


Dåligt med sömn

God morgon!
Idag är jag verkligen jätte jätte trött. Hade det inte vart för att jag och Anna bestämt att vi skulle stanna kvar i skolan efter föreläsningen och plugga så hade jag nog skippat skolan idag. Har verkligen sovit skit rent ut sagt. Drömt en massa, vaknat och skruvat på mig och sen nu på morgonen började de ploga här utanför. Försökte sova lite till och snoozade två gånger innan jag bestämde mig att det antagligen var bäst att jag gick upp.

Anna smsa mig precis och vi ska mötas i kafeterian kl.9 så det är väl bara att sätta igång och göra sig iordning.

Tacopaj

Dagen har i stort sett tillbringats i köket då jag fick för mig att laga massor med mat så jag kan frysa in en massa matlådor. Ja, det blev massor med mat, men då jag har en sambo som älskar mat så gick han och åt endel så det blev så många som jag hade tänkt.
Nu sitter jag och väntar på att tacopajen ska bli klar så vi kan äta en lite (mycket) försenad middag/kvällsmat. Älsklingen ville se på Beck samtidigt men jag ska ju upp tidigt så vi får se på det..


Love is in the air

Det känns som det kommer bli en vår i kärlekens tecken då några utav mina tjejer har börjat dejta på allvar. Eller såklart har de dejtat på allvar förut men nu verkar det som om de har hittat han med stort H. Jag är så himla glad för deras skull!




Fusket

Som alla kunde se på mina bilder som fanns i förra inlägget så var inte gårdagens fika särskilt GI inspirerat så ja mina vänner jag fuskade igår! Och det väldigt väldigt stort. Jag skäms faktiskt över att skriva det, men jag var för lat för att orka laga mat igår och då älsklingen skulle iväg och äta pizza med en kompis föll jag också för frestelsen. Usch vad jag känner mig dålig!

Idag får jag ta nya tag och det är verkligen på tiden att jag skärper mig då jag inte hade gått ner nånting förra veckan!


alla ♥ dag fika!












Trevlig lördagskväll

Nu ska jag strax hoppa i säng men ville bara uppdatera bloggen lite sådär mitt i natten.
Ikväll har jag haft några utav tjejerna här, vi blev ett ganska bra gäng på 6 personer som trängdes i min soffa. Vi tittade på melodifestivalen, spelade xbox och åt popcorn.

Fick sms av min bror nyss. Han var ute på krogen så han ska få sova här. Ska bädda i soffan åt han nu.
Vi hörs igen i morgon!

Jag är duktig

För några dagar sedan hjälpte älsklingen mig att fixa skype på datorn så idag har jag pratat med Malin i över en timme. Kul att få prata lite med henne och höra hur hon har det i Norge. Tänk när man sitter där och pratar så känns det inte alls som hon är långt borta. Inte för att hon är så överdrivet långt borta nu mot vad hon kunde vart men tillräckligt långt borta för att man ska kunna ses varje helg.

Håller på att tvättar min tredje maskin tvätt nu och har ställt in min andra maskin disk för idag. Hmm.. man kan väl lungt säga att det finns att göra här hemma, men duktig känner jag mig iaf! Jag hade ju lika gärna kunnat legat i soffan och blegat på en film.

Om en liten stund ska jag och Mia iväg och träna Zumba. Det är ett extra insatt pass just den här lördagen med helt andra ledare än vad det brukar så det ska bli kul att testa.


Tvättning

Hej!
Är ganska så nyss hemkommen från skolan. Lektionen idag var väl ingen större hitt. Jag och Anna pratade igår om att vi kanske skulle läsa sista terminen på Göteborgs Universitet för att få vårat examensbevis därifrån. Ska kolla upp lite om det är möjligt med tanke på olika kurser och så. Men det hade verkligen vart toppen om det hade gått!

Älsklingen hade satt på en tvättmaskin medans jag var i skolan så jag ska inte vara sämre utan tvätta en jag med så vi får bort vårt berg av smutskläder någongång!

Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Älsklingen ville äta revbensspjäll och ja det kan nog jag tänka mig också så det får det nog blir :) Men vad som händer mer får jag nog fundera lite på!


Min älskling är bäst!

Han har fixat tvättmaskinen så nu hoppar den inte runt i hela badrummet längre och den låter mycket mindre med! Jag är så glad så jag skulle kunna tvätta hela natten. Fick dock sluta för tre timmar sedan då jag inte hade mer ställen att hänga upp kläderna på...

Norge är nu bokat så helgen 28 - 30 maj kommer jag och mina tjejer tillbringa i Oslo. Vi ska dock inte gå in på själva Eurovision men tror det kommer va stor folkfest utanför arenan med! Ska bli skojsigt!

Nä nu ska jag plugga lite till och sen sova. Har skola i morgon så då måste jag vara utvilad.

Tjolahopp

Igår köpte jag äntligen en ny vinterjacka. Min förra gick sönder för några veckor sedan så sen dess har jag trallat runt i min kappa. Det blev lite kallt så när jag hittade mig en helt okej jacka på rean så slog jag till. Älsklingen provade också en jacka och han var så fin i den så jag kunde inte låta bli att köpa den till honom. Så nu har vi båda nya, bruna vinterjackor. Aldrig mer frysa!


Nu sitter jag är hemma i min ensamhet och pluggar. Älsklingen har åkt till en kompis för att räkna lite matte ihop med honom. Egentligen skulle jag ha hjälpt honom, men han tyckte att jag pratade för mycket i telefon så han beslutade sig att strunta i mig. Så nu sitter jag här och känner mig som en jätte dålig flickvän...


Ett gott skratt förlänger livet!

Magnus Betnér var fantastisk igår! Jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge, och tro mig igår behövdes det verkligen!


Idag tog jag och älsklingen äntligen oss i kragen och skulle fixa till benen på tvättmaskinen så det inte ska hoppa framåt. Efter att vi vridit och vridit åt alla tänkbara håll utan resultat ringer vi till slut till teknisk suport. Det visar sig då att våra ben är trasiga så vi ska få nya. Fick ringa till ett ställe här i stan som skulle fixa detta så hoppa det snart blir gjort! Vill ju kunna tvätta utan att störa grannarna!!

Nä nu är det dags att ta en dusch så det blir någon ordning på mig idag!


Brödbak och shopping

Efter att ha beställt lite saker från H&M känns det nu lite bättre. Tyvärr fanns inte allt i lager så kommer inte få sakerna försen v.11, men det som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

De håller på att ta bort snö och is från taket så just nu har jag en stor maskin utanför mitt fönster. Tur att degen (håller på att bakar bröd) snart har jäst klart så jag kan gå till köket innan de kommer till mitt fönster. Vill ju inte gärna sitta här som en fjant och titta på dem när de grejar.

Nä nu hinner jag inte sitta här, har massor att göra och jag ligger (som vanligt) långt efter i mina planeringar!


Dödsdomen

Nu har jag läst mailet från min lärare i förra kursen och det var en hel del jag måste ändra. Jag blir så arg och besviken på mig själv! Under förra terminen fick jag underkänt på båda de kurser som vi läste. Den första kursen var ett stort slarvfel så det kan jag leva med men det här.. Det som känns mest är att jag var så himla nöjd med mitt arbete, jag tror inte jag vart så nöjd med något arbete under hela skoltiden.
Det är väl bara att sluta lipa, ta nya tag och göra om arbetet så man får det ur världen!

Ikväll ska jag på Magnus Betnér. Hoppas att han är ännu roligare än vanligt så jag får skratta mycket. Det behöver jag!

Träning och TV

Då var träningen för idag avklarad. Blev både zumba och core så jag känner mig riktigt nöjd! Zumban var helt okej, dock finns det nog bättre instruktörer men det är ett roligt träningssätt så man märker inte ens hur tiden flyger iväg. Hoppas Mia tyckte det var okej så jag slipper gå själv i fortsättningen!

I morgon ska jag göra massa saker så ikväll får jag ladda batterierna. Om drygt 20 minuter börjar "Himlen kan vänta - ett år senar" så jag får hoppa in i duschen och snabbt göra kvällsmat så jag inte missar det!

Sega Mia

Sitter här och väntar på Mia som vanligt är sen! ;) Vi ska iväg och räna zumba, ska bli skoj. Synd bara att jag är så förbannat trött men jag vaknar väl till liv när vi väl kommit dit. Om jag inte hinner somna här i soffan medans jag väntar på segisen!




TJA!

Typiskt!

Blir så himla trött på högskolan.. Idag hade jag fått höra att vi skulle få reda på om ens examensarbete i förra kursen blev godkänt eller ej. Jag var inne tidigare idag och hade då inte fått något mail angående detta. Några av mina kursare sa att de hade fått sitt resultat under resultatfliken så jag gick också in där och titta. Till min besvikelse hade jag fått underkänt och undrade då såklart vad i min examination som inte var bra och hur stor del jag behöver ändra. Skickade iväg ett mail till läraren och frågade detta. Efter några timmar fick jag tillbaka ett massmail (som läraren skickat till alla i kursen) om att vi i morgon får reda på hur det gick i examinationen och att de som behöver komplettera då ska få reda på vad de behöver komplettera. Läraren hänvisar i mailet till kurs-PM:et där det står att man ska få reda på resultatet i morgon. Jag tycker det är ganska taskigt att vi som fått underkänt ska få hållas på sträckbänken då resultaten "läckt" ut och redan nu ligger ute på nätet.


Skoltajm ;)

Sitter här i sista minuten och äter frukost. Om en liten stund ska jag träffa Anna i skolan för en kaffe innan lektionen börjar. Hoppas denna föreläsningen är någonting att ha!




God morgon!

Gick upp för ett litet tag sen och sitter nu här i soffan och försöker bli människa. Funderar på om jag ska ge mig ut på en promenad eller om jag kanske ska träna lite zumba här hemma. Pga mitt knä har jag ju bara vart på plus och tränat en gång denna veckan och det känns för lite. På tal om det så är det dags att boka pass inför nästa vecka!


Ikväll ska jag och några utav tjejerna åka till Göteborg. Vi ska äta lite gott och gå på bio, Avatar ska vi se. Det ska bli kul :) Komma ifrån stan lite. När jag berättade detta för älsklingen tittade han på mig och sa "men jag då?" Så himla söt är han! Fast vi var ju faktiskt hela dagen igår så han får allt massa tid med mig med.

Toppen

Lite dålig uppdatering har det vart här på de senaste dagarna. Jag ska vara helt ärlig och skriva att jag faktiskt inte har orkat. Man är inte på topp varje dag och iallafall de senaste två dagarna har jag känt mig lite låg.

Idag är det fredag och jag vet faktiskt inte vad som händer än, jag vill gärna ta det lungt i myskläder och kanske kolla på någon bra film. Ska försöka få med mig älsklingen på en promenad till stan om en stund.

Beroendeframkallande

Egentligen skulle jag ha legat i sängen för länge sen men jag har gått och blivit beroende av spindelharpan här på datorn. Ja jag vet det är tant varning på det!! Men jag kan inte hjälpa det.. Jag kan lägga flera om dagen och går dem inte ut blir jag skit sur.


Tisdag

Idag har jag och Anna gjort fältstudier på en särskola. Det var väldigt intressant att se, speciellt då jag har haft tankar om att jag senare i livet skulle kunna tänka mig att arbeta i särskolan. 

Om 45 minuter skulle egentligen jag träna men då jag under dagen fått så ont i mitt högra knä får jag strunta i det. Vågar inte träna BodyJam när knät är så som det vart idag. Får hitta på nåt annat skoj istället.. Kanske går det något bra på TV:n?

Pratade nyss med Sofia i telefon. Presenten som jag hade beställt till henne hade äntligen kommit fram. Hade änna börjat undra om den kommit på villovägar så det var skönt att den äntligen kom fram. Hon trodde att det var inbjudan till bröllopet jag hade skickat, men nej jag hade klickat hem en liten bok från tradera till henne.

Jag funderar på om jag ska ge mig ut i snövädret och ta mig en promenad bort till skolan och lämna tillbaka en bok samt skriva ut några papper tills i morgon.. Hmm.. Biblioteket stänger om en halvtimme och njaee. Jag är lat idag!




Dagens låt



Ska man skratta eller dansa med?

Hejsan!

Sitter här i soffan och halvfryser under en filt och tittar runt på lite olika sidor. Har blitt kär i en bikini på H&M (som inte finns i min storlek), sen hittade jag massa nya träningskläder jag vill ha och sist men inte minst började jag kika runt om jag hittade nått mysigt som jag och älsklingen kunde hitta på den helgen vi firar 2,5 år. Efter ett tag fick jag änna läga band på mig, då jag för det första inte har råd att köpa några nya träningskläder, för det andra inte behöver en för liten bikini och för det tredje så är det bättre att jag och älsklingen planerar den helgen tillsammans.

Idag har jag vart och tränat balansboll. Vi studsade och gjorde massa övningar på pilatesbollar. Min boll studsade iväg över halva salen under en övning och jag har även kommit fram till att min balans inte är den bästa. Jag och Mia bestämde att vi i fortsättningen endast ska gå på det passet i nödfall.


RSS 2.0