Åt fanders med min "att göra lista"

Har ni någon gång taget er vatten över huvudet, trott att ni är superwomen eller helt enkelt varit tidsoptimist? Idag har jag nog gjort alla de där tre. I morgon börjar skolan och så idag, efter jobbet, satt jag och skrev en lång "att göra lista". Ni vet en sån där som man kan skriva hur många saker som helst på, speciellt småsaker, bara för att få stryka över det man gjort och få känna sig duktig. Klockan är nu 22.01 och jag har sju saker kvar att göra. Men vet ni jag tänker strunta i dem och gå och lägga mig istället!

Soffpluggaren

La mig på soffan för att plugga lite inför skolstarten på måndag. Efter tre minuter fattade jag inte vad jag läste, några minuter efter det gav jag upp och fem minuter senare hade jag somnat. Jag får nog tänka om när det gäller min studieteknik.


Nu är jag här igen..

..fast med nytt namn och förhoppningsvis lite mer vettigt att skriva om.
En och en halv månad, mer klarade jag mig inte utan bloggen. Jag får nog erkänna att jag är lite av en datanörd (?) Fast det är väl större delan av Sveriges befolkning så jag behöver inte känna mig annorlunda. Jag kan med gott samvete vara en datanörd


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0