Nya tag

I söndags skickade jag in på omexamination.
I går böjade skolan igen. Jag kan beskriva den nya kursen med ett ord, mastig. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Försökte läsa lite litteratur idag men kände att jag inte fattade nånting. Började då bläddra igenom kompendiet och insåg att halva kompendiet var på engelska. Hjälp!

I går började jag också träna igen. Zumba blev det. Helt fantastiskt roligt är det!


Melissa Horn

Skulle egentligen ha jobbat idag, men mådde så dåligt i natt så fick ringa och sjukanmäla mig. När jag vaknade mådde jag fortfarande dåligt, men nu börjar det kännas lite bättre.

Skolarbete idag då! Tänkte köra hårt så jag kan börja se ljuset. Kan va skönt att få så mkt som möjligt klart innan vi åker till stugan. Melissa Horn får hålla mig sällskap genom spotify.


Litteratur

Sådär ja nu har jag vart i skolan med Anna för att börja lite smått med C-uppsatsen. Vi tittade efter lite litteratur och har nog kommit på vad vi ska skriva om. Känns skönt!

Mindre skönt känns det att jag aldrig blir klar med denna jävla examination som jag ska skriva om. Avbokade träningen idag så snart ska jag ta på mig myskläderna, tända ljud, hitta lugnet och skriva. Men först måste jag laga lite mat, är utsvulten!

Skolan

Idag har Andreas flytt hemmifrån så att jag ska kunna koncentrera mig på min examination och förhoppningsvis komma endel idag. Är bara så himla omotiverad, vem vill liksom sitta och skriva massa när kursen redan är slut.

Tänkte att jag idag också skulle va redig och beställa en bok till kursen som börjar på måndag samt maila min luvare om VFU:n. Den börjar ju redan nästa torsdag så det kan väl vara bra att hon får reda på det typ idag..


Bajs

Kanske ska ta tag i examinationen.. Börjar ju änn bli dags nu!

Fy fan va jag är duktig

Idag har jag storstädat hela lägenheten! Eller jag håller på.. har fortfarande lite i badrummet kvar samt toaletten. Men putsat fönster, gjort rent i kylskåpet, tvättat, dammsusigt, våttorkat golven och dammt överallt tar sin lilla tid och är rätt jobbigt. Älsklingen har satt upp TV:n på väggen så nu behöver jag inte tjata mer om det. Nu är det bara alla hyllor samt tavellisten som skall upp på väggen. Det börjar ta sig här hemma. Tänk att det ska ta över ett halvår innan man börjar få ordning här hemma.

I morgon ska jag och Sofia åka till IKEA. Jag var där för två veckor sen så behöver inte så mkt, men det är aldrig fel att gå på IKEA. Kan vi ta varsin 5kr fika också ;)

Nä nu ska jag ta det sista och sen hoppa in i duschen.
Vi hörs!


Dagens låt


Spindlar

Efter en helg fylld med jobb förtjänar jag faktiskt lite ledighet (i hela en dag)! Hade jouren i natt och har verkligen så himla svårt att sova på jobbet. Sängen är obekväm och felplacerad. Lakanen luktar inte hemma och inte ligger det någon gosekille bredvid mig heller. Sen att man drömmer om stora hemska spindlar och vaknar vid fyra tiden och inte kan somna om gör inte saken direkt bättre. Så här sitter jag nu övertrött och förjävlig men jag är förbannat bäst ändå.

I helgen vill jag festa!


IKEA eller Ge-kås

I morgon är jag ledig så jag försöker övertala Andreas att vi ska åka till IKEA eller Ge-kås, eller varför inte både och ;) Dock är han inte riktigt förtjust i denna idé så vi får se hur det blir.

Nu ska jag iaf åka till jobbet, slutar 22 i kväll.


1 Augusti

Nu har mer än halva 2010 gått och det känns helt sjukt. Tyckte det inte va alls längesedan vi firade nyår hemma hos Emma och Pierre, när vi stod där uppe på berget på tolvslaget och skålade.

I morgon ska jag jobba och jag ser verkligen inte fram emot mina två kommande veckor på jobbet. Jag kan sammanfatta dem åt er genom att skriva mycket jobb och lite vila. Men det är bara att bita ihop för sen är jag ledig två veckor innan skolan börjar.

När man var liten

Under frukosten började jag och Andreas att prata om leksaker som var populära när vi var små. Andreas berättade att han lekte med puttekulor, något som idag fortfarande är populärt. Andra saker som var populära ett tag var pogs och tamagochi. De små söta elektroniska djuren som man skulle ta hand om som till frökens förtvivland pep på lektionen och behövde mat eller rastas. Sedan kom ju Spice Girls och BSB korten och man samlade som en tok för att få ihop alla bilder i albumet.


Sovmorgon

God morgon!
Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon, men det kan tänkas att den blev lite väl lång för nu känner jag mig jätte seg. Ska strax hoppa in i duschen så förhoppningsvis piggnar jag till då.

Vid ett kommer pappa och hämtar mig och vi ska då fortsätta plugga. Måste hinna läsa klart en sak på datorn innan dess.

RSS 2.0